HomeBiobased isolatie

Biobased isolatie

Duurzaam isoleren met Triple A Isolatie

Bent u op zoek naar een manier om uw woning te isoleren én tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen? Kies dan voor biobased isolatie van Triple A Isolatie! Met biobased isolatiematerialen zoals vlas voor uw dak en biobased isolatieschuim voor uw vloer, kiest u voor een duurzame oplossing met uitstekende isolatiewaarden.

Aantal voordelen van biobased isolatiematerialen:

Wat is biobased isolatie?

Biobased isolatiematerialen worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals vlas, hennep of cellulose. In tegenstelling tot traditionele isolatiematerialen zoals glaswol en PIR, die gemaakt worden van fossiele brandstoffen, is de productie van biobased isolatie veel milieuvriendelijker.

Daarnaast hebben biobased isolatiematerialen nog een aantal andere voordelen:

Goede isolatiewaarden:

Biobased isolatiematerialen zorgen voor een optimale isolatie van uw woning, waardoor u bespaart op uw stookkosten en uw wooncomfort verhoogt.

Hygroregulerend:

Biobased materialen nemen vocht op en geven dit langzaam af, waardoor er een gezond en comfortabel binnenklimaat ontstaat.

Geluidswerend:

Biobased isolatiematerialen zijn ook erg effectief in het dempen van geluid.

Duurzaam:

Biobased isolatiematerialen zijn biologisch afbreekbaar en dragen bij aan een circulaire economie.

DSC_0570

Subsidie voor biobased isolatie

In 2023 is er extra subsidie beschikbaar voor het isoleren met biobased materialen. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/12/22/ministerie-van-economische-zaken-en-klimaat-belangrijkste-veranderingen-per-1-januari-2023

Start direct met voordelig verduurzamen

Wil jij ook die voordelige stap zetten? Daar helpen wij je graag bij. Kom in contact met onze adviseurs en kijk samen wat we voor jou kunnen betekenen.