HomeBodemisolatie

Bodemisolatie

Bodemisolatie met Triple A Isolatie

Heb je last van een vochtige kruipruimte en de problemen die daardoor kunnen ontstaan? Dan kan het isoleren van je kruipruimte uitkomst bieden, namelijk met bodemisolatie. Laat de bodem van je vloer isoleren en ga optrekkend vocht en tocht uit de kruipruimte tegen. 

Voordelen van isoleren met bodemisolatie:

Hoe werkt bodemisolatie?

Met bodemisolatie wordt de bodem van de kruipruimte geïsoleerd. De kruipruimte is namelijk een vochtige en onverwarmde ruimte. Hierdoor kan je veel last hebben van tocht- en vochtproblemen in je woning. 

Door alleen vloerisolatie aan te brengen blijft de kruipruimte nog steeds een vochtige en koude ruimte. Met bodemisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebracht op de bodem van de kruipruimte. De lucht boven de isolatielaag wordt daardoor droger en warmer. 

Door de bodem van de kruipruimte te isoleren pak jij het probleem aan bij de bron. Bodemisolatie is een goede oplossing wanneer je kruipruimte te smal is voor vloerisolatie of als extra isolerende maatregelen in combinatie met vloerisolatie.

EPS HR++ Parels

Zo werken wij over het algemeen met EPS HR++ parels. Dit zijn kleine bolletjes die voor 98% uit lucht en 2% uit polystyreen bestaan, en los op de bodem van de kruipruimte worden geblazen. Door de gesloten structuur dringt water of waterdamp niet naar binnen, en blijven de parels bij een hoge waterstand drijven. Door het grafiet hebben deze EPS parels een extra hoge isolatiewaarde.

Verduurzamen van het dak tot in de kruipruimte

Besparen op je energierekening, meer wooncomfort en geen koude voeten meer. Met bodemisolatie van Triple A isolatie kan jij verduurzamen van het dak tot in de kruipruimte. 

Onze vakmensen zorgen er meestal al voor dat jij binnen één dag kan genieten van een comfortabeler huis. Maak bij ons een afspraak en wij regelen de rest. Wij zoeken alles voor je uit zodat jij zorgeloos kan genieten van een goed geïsoleerde woning.

dienst-vloerisolatie-service

Start direct met voordelig verduurzamen

Wil jij ook die voordelige stap zetten richting duurzamer wonen? Daar helpen wij je graag bij. Kom in contact met onze adviseurs en kijk samen wat we voor jou kunnen betekenen. Samen zetten wij ons in voor een duurzamere toekomst.