HomeContact

Contact

Bezoekadres

Laat ons een bericht achter

Contact gegevens

WhatsApp

Telefoon

Adres

de Bree 2, Enter

Vragen en antwoorden

Vind je je antwoord hier niet? Stuur ons gewoon een bericht voor hulp.

Het verduurzamen van je huis heeft veel voordelen: je bespaart geld, creëert meer wooncomfort door minder tocht en betere isolatie, gezondere lucht in huis door goede ventilatie, het verhoogt de waarde van je woning en het is goed voor het milieu. Een kleine opsomming van alle voordelen van isoleren.

Wanneer je huis niet goed geïsoleerd is, verliest het veel warm lucht in de winter en kan de warme lucht in de zomer makkelijk binnendringen. Bij een goed geïsoleerd huis wordt het warmteverlies beperkt.

Er is een afspraak over wanneer een huis ‘goed’ geïsoleerd is. Deze grens wordt in de vaktaal ‘de standaard’ genoemd. Voldoet je woning aan deze standaard? Dan ben je wat betreft isolatie en ventilatie klaar voor aardgasvrij wonen.

Hoeveel je precies gaat besparen met het isoleren van je woning hangt af van veel verschillende factoren. Bijvoorbeeld de staat van je huis, wat al eerder is geïsoleerd en welke mogelijkheden je hebt.

Samen kunnen we kijken wat je wensen zijn en wat je dan precies kan besparen. Weten wat jij kan besparen met isolatie? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

Het belangrijkste voor spouwmuurisolatie is dat je woning beschikt over een spouw. Wanneer je huis is gebouwd tussen 1930 en 1980 is de kans groot dat er een spouw aanwezig is.