HomeVloerisolatie

Vloerisolatie

Je vloer isoleren met Triple A

Wanneer je vloer niet (goed) geïsoleerd is, verdwijnt de warmte van je woning letterlijk in een zwart gat. Met vloerisolatie voelt je vloer tot wel 4 graden warmer aan en ga je tocht en vocht tegen. Bespaar op je energierekening en voorkom koude voeten met vloerisolatie.

Voordelen van isoleren met vloerisolatie:

Hoe werkt vloerisolatie?

Vloerisolatie voorkomt dat jouw woning onnodig veel warmte via de vloer verliest. Bij een slecht geïsoleerde vloer trekt de warmte allemaal in de kruipruimte waar het verdwijnt in een zwart gat. Zonde! Want zo houd jij koude voeten en betaal je de hoofdprijs aan stookkosten. 

Om dit energieslurpende zwarte gat te dichten wordt er isolatiemateriaal aangebracht in de kruipruimte. Dit kan op twee manieren, namelijk: onder de vloer en op de bodem van de kruipruimte.

Wanneer het isolatiemateriaal wordt aangebracht onder de vloer spreken we van vloerisolatie. Dit voorkomt dat de warmte via de vloer verloren gaat en houdt de vloer goed warm. De vloerisolatie kan aangebracht worden met een naadloze en luchtdichte thermische isolatie met schuim. Het aanbrengen van isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte wordt bodemisolatie genoemd. Door de, meestal natte en koude, bodem van de kruipruimte te isoleren wordt de lucht boven de isolerende laag droger en warmer. Op deze manier pak je het probleem aan bij de bron.

Door één van deze methodes toe te passen profiteer je direct van een lagere energierekening en minder koude voeten. Door deze twee te combineren ga je voor een optimale isolatie en verduurzaming van de kruipruimte.

Hoge isolatiewaarde met isolatieschuim (pur):

Effectieve isolatie met isolatiefolie:

Duurzame vloerisolatie met bio-based isolatieschuim (pur):

Alle service tot op de bodem uitgezocht

Bij Triple A isolatie vinden we het belangrijk dat iedereen die wil isoleren de mogelijkheid kan krijgen om dit te doen. We helpen daarom graag in de ondersteuning en ontzorging van het isoleren van jouw woning. Daarom hebben we door de jaren heen een goede relatie opgebouwd met samenwerkingspartners op het gebied van vloerisolatie.

Deze specialisten zorgen er meestal al voor dat jij binnen één dag kan genieten van een comfortabeler huis. Maak bij ons een afspraak en wij regelen de rest. Wij zoeken voor jou alles tot op de bodem uit zodat jij zorgeloos kan genieten van een goed geïsoleerde woning.

dienst-vloerisolatie-service

Start direct met voordelig verduurzamen

Wil jij ook die voordelige stap zetten richting duurzamer wonen? Daar helpen wij je graag bij. Kom in contact met onze adviseurs en kijk samen wat we voor jou kunnen betekenen. Samen zetten wij ons in voor een duurzamere toekomst.