HomeDakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie met Triple A

Een slecht geïsoleerd dak is de energieverslinder van je woning. Op deze manier gaat er veel warmte verloren via het dak. Zo zit jij in de kou én betaal je de hoofdprijs aan stookkosten. Dakisolatie is één van de meest effectieve vormen van het verduurzamen van je woning.

Voordelen van isoleren met dakisolatie:

dienst-dakisolatie

Hoe werkt dakisolatie?

Bij dakisolatie wordt er een warme deken over je dak getrokken met isolatiemateriaal. Dat gebeurd door de binnenzijde van het dak te isoleren met het meest geschikte isolatiemateriaal voor jouw woning. Zo werken we over het algemeen met isolatiefolie of hardschuim isolatieplaten. Hierdoor kan de warmte niet meer via het dak ontsnappen. 

Gebruik je de zolder alleen als opslagplek? Dan kan het isoleren van de zoldervloer ook al voldoende zijn. Net zo effectief als het isoleren van je dak, maar dan is er minder materiaal voor nodig. Nog voordeliger dus!

Effectieve isolatie met isolatiefolie:

Efficiënt en slank isoleren met isolatieplaten:

Bio-based dakisolatie met vlas:

Energiebesparing door dakisolatie

Naast de bijdrage aan een beter milieu, levert dakisolatie ook een flinke energiebesparing op. Je huis blijft beter warm in de winter en koel in de zomer, waardoor je minder hoeft te stoken of koelen. Dit scheelt aanzienlijk in je energieverbruik en dus in je energiekosten.

Ben je overtuigd van de voordelen van dakisolatie? Onze adviseurs van Triple A Isolatie helpen je graag verder en geven je persoonlijk advies over de beste isolatieoplossing voor jouw woning.

dienst-dakisolatie-service

Start direct met voordelig verduurzamen

Wil jij ook die voordelige stap zetten richting duurzamer wonen? Daar helpen wij je graag bij. Kom in contact met onze adviseurs en kijk samen wat we voor jou kunnen betekenen. Samen zetten wij ons in voor een duurzamere toekomst.