HomeFAQ

FAQ

Zorgeloos verduurzamen
met Triple A Isolatie

Bij Triple A isolatie proberen we het verduurzamen en isoleren van je woning voor iedereen laagdrempelig te maken. Heb je nog vragen over hoe het isoleren met Triple A isolatie precies in zijn werk gaat, hoe het aanvragen van subsidie werkt of heb je andere vragen over het isoleren van je woning? Daar kunnen we je ook bij helpen. Lees hier de veelgestelde vragen om antwoord te krijgen waar je mee verder kunt.

Het verduurzamen van je huis heeft veel voordelen: je bespaart geld, creëert meer wooncomfort door minder tocht en betere isolatie, gezondere lucht in huis door goede ventilatie, het verhoogt de waarde van je woning en het is goed voor het milieu. Een kleine opsomming van alle voordelen van isoleren.

Wanneer je huis niet goed geïsoleerd is, verliest het veel warm lucht in de winter en kan de warme lucht in de zomer makkelijk binnendringen. Bij een goed geïsoleerd huis wordt het warmteverlies beperkt.

Er is een afspraak over wanneer een huis ‘goed’ geïsoleerd is. Deze grens wordt in de vaktaal ‘de standaard’ genoemd. Voldoet je woning aan deze standaard? Dan ben je wat betreft isolatie en ventilatie klaar voor aardgasvrij wonen.

Hoeveel je precies gaat besparen met het isoleren van je woning hangt af van veel verschillende factoren. Bijvoorbeeld de staat van je huis, wat al eerder is geïsoleerd en welke mogelijkheden je hebt.

Samen kunnen we kijken wat je wensen zijn en wat je dan precies kan besparen. Weten wat jij kan besparen met isolatie? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in.

Het belangrijkste voor spouwmuurisolatie is dat je woning beschikt over een spouw. Wanneer je huis is gebouwd tussen 1930 en 1980 is de kans groot dat er een spouw aanwezig is.

Bij verouderde spouwmuurisolatie is het verstandig om dit na te laten kijken. Bij Triple A isolatie zijn wij ook gespecialiseerd in het na-isoleren van je spouwmuur. Hierdoor kan je weer genieten van alle voordelen van spouwmuurisolatie met ons vernieuwde isolatiemateriaal.

Het belangrijkste voor vloerisolatie is dat je huis beschikt over een kruipruimte. Is je huis gebouwd voor het jaar 2000? Dan heb je de grote kans dat er onder jouw vloer een kruipruimte zit.

Weet jij eigenlijk niet zo goed of je woning al beschikt over vloerisolatie? Geen zorgen. Maak een afspraak en onze experts komen langs om dat samen tot op de bodem uit te zoeken.

Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebracht in de koude kruipruimte. Daarom wordt vloerisolatie ook wel kruipruimte isolatie genoemd. De kruipruimte is de ruimte onder de vloer op de begane grond van een woning. Hierdoor is het een koude plek en kan met slechte isolatie zorgen voor veel vocht en tocht in je woning.

Het isolatiemateriaal kan aangebracht worden aan de onderkant van de vloer of op de bodem van de kruipruimte. Welke methode wordt gebruikt hang af van de situatie. Bekijk samen met onze experts wat er mogelijk is in jouw situatie en vraag snel een adviesgesprek aan.

Start direct met voordelig verduurzamen

Wil jij ook die voordelige stap zetten richting duurzamer wonen? Daar helpen wij je graag bij. Kom in contact met onze adviseurs en kijk samen wat we voor jou kunnen betekenen. Samen zetten wij ons in voor een duurzamere toekomst.